Видовете ключарски услуги

Ключарските услуги вие предлагат голяма гама от услуги свързани с бравите. Професионалните klucharski uslugi ви предлагат правенето, ремонтирането, монтирането на брави, изваждането на дублиращи ключове, а по някога в случай че се заключим отвън и разбиването им. Поради бързото технологично развитие, днес на пазара има голям избор от брави, които са доста по сложни и трудни за отваряне от класическите стари ключалки. Специалисти и експерти предлагащи ключарски услуги са специално обучени и напълно образовани, и лесно да се справят с всички видове брави.
Жилищни Ключари:
Това е най-често срещаният тип на ключар. Веднъж в живота на собствениците, трябва да се изправите пред проблема с изгубения ключ. Понякога децата хвърлят някъде ключовете на входната врата или се случва да се заключите докато ключовете ви са от другата страна на вратата. В тази случаи, професионален и опитен ключар може да ви помогне да решите тези проблеми. Жилищните ключари обикновено работят само с комерсиалните брави. Ако имате модерна брава с висока сигурност или електронно заключване, ще трябва да се обадите на ключар, който е специалист в индустриалната и вътрешната сигурност.
Ключари  дублиращи ключове:
Осъществяване на дублиращи ключове също е често срещана услуга в Пловдив. Ключари, които се специализират в дублирането на ключове (особено за автомобилни ключове) получават електронни кодове за ключалките от производителя, така че те могат да възпроизвеждат и по сложните механизми.
Ключари – монтажисти
Днес бравите достъпни на пазара са много по-трудни и сложни. Трудно сами ще монтирате новата брава, има голяма вероятност да нараните или да повредите бравата, вратата или самата каса. В този случай на помощ идват професионалният монтажист ключар, който е добре подготвен и оборудван.
Автомобилни Ключари
В повечето случаи се случва да забравим ключовете от автомобила си вътре или още по лошо да ги изгубим. Тези брави не могат да бъдат копирани със стандартен ключ-машина за рязане. Някои автомобилните ключове използват сложни електроники и дори ключар да направи дубликат, няма гаранция, че ще може да запалите автомобила си. Поради голямото разнообразие от модели и брави, някой автоключар дори се специализира само в някои модели автомобили.

About Author

strasho