Изхвърляне на мебели

Стари дивани и гардероби, напукани пиана, скринове, износени фотьойли – премахване и изхвърляне на мебели ще ви помогне да се отърве от скучните стари неща. С помощта на фирма SMETISHTE ще почистите жилищни или офис площи, гараж, склад. Транспортът ще достави контейнера, работниците внимателно ще изнесат и натоварят всичко ненужно.

Стандартното изхвърляне на мебели се извършва на три етапа. Първо боклуците се изнасят от стаята, зареждат се в контейнер и се отнасят. След това товарът се сортира: дърво, тапицерия, пластмасови и метални части се отделят. Разглобените шкафове, маси и дивани завършват пътуването си, като основната част се рециклира и използва повторно.

Какви мебели изнасят екипите:

За служителите на фирмата състоянието и местоположението на обектите няма значение. Ако е необходимо, премахването на стари мебели се придружава от демонтаж. За целта, товарачите частично или напълно демонтират продуктите, чупят това, което не може да се разглоби. Шкафове , столове и рафтове от офиси, легла, скринове и кухненски комплекти от апартаменти, неочаквани предмети от гаражи – всички боклуци бързо ще бъдат рециклирани. По отношение на времето изнасянето и изхвърлянето на мебели, това средно отнема от 2 до 6 часа, заедно с подготовката на товара.

Изваждане и изхвърляне на мебели от апартамента

Не всеки е способен сам да почисти апартамент. Ако обемните неща не се побират в асансьора, трябва да направите допълнителни курсове с тежките предмети. Работниците на фирма „Сметище“ ще ви спасят от тези трудности. Изнасянето и изхвърлянето на стари мебели става без физическото съдействие на клиента при поръчка на услугите на товарачи.

Премахване и изхвърляне на офис мебели

Офисите изискват редовно рециклиране на стари мебели. Интериорът се износва и понякога стига до новите собственици на помещенията в плачевно състояние. Оставете товарачите да носят маси и стелажи по тесни коридори, не мислете къде да сложите старите неща на изхода. Работниците веднага ще натоварят масите със стелажи в контейнера и ще ги отнесат.

Предимства в работата със smetishte.com

Премахването на мебели се извършва през деня и през нощта, в работен ден или уикенд – когато е удобно за вас.

За всяка задача се избира подходящ контейнер, камион, бус, в зависимост от капацитета мебели за местене.

Опитните товарачи ще изнесат обемистите отпадъци, ще оставят стените, подовете и отвесите непокътнати.

Изхвърлянето на мебели е евтино, особено ако обемът на товара е преценен правилно.

About Author

keiti