Имате ли нужда от SEO и как да наемете специалист по SEO

Следователно, ако просто започнете в интернет и искате да събирате трафик и да получите много посещения, рано или късно ще трябва да го включите в популяризирането на сайта си. Това е неизбежно. Нека обърнем внимание на рекламите в Google и Facebook. Те са отлични възможности за привличане на трафик към нов сайт.

Преценете първо: На какъв етап сте и дали да се съсредоточите върху SEO:

Обмислете възможността, ако току-що започвате. Вече имате уебсайт и няколко статии и абсолютно никакви посещения. Първото нещо, на което трябва да обърнете внимание е оптимизацията на сайта. Можете да си купите желаната тема и всичко да е персонализирано.

Разбира се, това не е единствената промяната, която може да направите за оптимизацията, но дори и при толкова слаб подход, може без помощ от трета страна да получите няколко посещения за ден на нискочестотни заявки. Такъв подход е възможен само при много нисък бюджет и ако блогът за вас е просто хоби и няма планове да го реализирате, т.е. да получавате приходи от него.

Защо имате нужда от SEO специалист като тези на eXtremeSEO:

Вътрешната оптимизация (мета тагове на страниците, оптимизиране на дялове за ключове, създаване на семантично ядро ​​на базата на вашата ниша и анализ на конкурентите и т.н.), този етап е най-важният.

Изготвяне на план за съдържание;

Конфигурирайте свързването;

Външна оптимизация;

Колко бързо можете да получите резултати в SEO

Необходимо е да се разбере, че SEO е дългосрочна инвестиция. Ефектът от SEO работа може да се получи само след месеци и това с правилния подход и изпълнение. Също така, с перфектни грешки, може да стигнете до филтъра от търсачки. За да премине сайтът ви през обхождащите машини, може да отнеме и половин година и през цялото това време сайтът ще получава съвсем малко посетители, а продажбите на бизнеса да започнат да се покачват. Ето защо, колкото по-рано сайтът напредва, толкова по-добре.

Популяризирането на сайт за онлайн магазини включва голямо количество работа, особено ако асортиментът на магазина съдържа хиляди продукти. Нуждаете се от ​​екип, който да попълни и оптимизира всички страници. Докато сайтът е изпълнен със съдържание, вече трябва да получавате продажби. За да направите това, трябва да използвате реклами за кликвания; можете да използвате Google Adwords, Yandex Direct и социални мрежи Facebook и пр. Тук плащате за кликвания. Независимо дали сте закупили човек или не, той отива на сайта ви за трансфера, който сте платили. С течение на времето хиляди посетители ще отидат на сайта и според статистиката ще бъде възможно да се разбере колко струва клиентът.

Всичко зависи от броя на заявките и конкурентоспособността на нишата. Има ниши, където тази сума изглежда абсурдна.

Успоредно с рекламирането, сайтът Ви се издига в резултатите от търсене и сайтът получава посетители безплатно. Разбира се, условно безплатно, както и за SEO, което сте платили.

Сайтът се популяризира и рекламира непрекъснато. Същото се отнася и за целия пазар и постоянно се състезава с проблеми с други сайтове. Този, който е първият в екстрадиция, получава много повече от всички останали. Основното, което трябва да разберете, ако този месец имате 2000 посетители, а за половин година вече има 30 000 посетители, с колко продажбите ви са се покачили. Основното нещо във всеки бизнес са продажбите.

Вие получавате приходи и част от реинвестирането обратно в промоцията на онлайн магазина. Ето как SEO привлича повече клиенти за по-ниска цена.

About Author

keiti