Какво да облечем на офис коледно парти?

Официално вече сме в сезона на партитата, което означава, че вашето офис коледно парти е точно зад ъгъла. Избирането на перфектното облекло за партито в офиса, обаче може да бъде сложно. „Колко елегантни ще са всички?“ „Мога ли да хапвам три блюда на обяд и все още да се побера в тази рокля?“ „Ще отидем ли в града след партито?“

Идеи за коледно парти …

Направихме това бързо ръководство, за да ви помогнем да блеснете на коледното парти.

Бар, където да пийнете нещо

Ако ще ходите на бар, тогава отговорът винаги е официално облекло. Открийте персонализирани тоалети за Коледа, които ще ви дадат сериозни точки за стил на коледното ви парти. Придържайте се към блейзера или го обединете с дантелено боди за бизнес парти.

Коктейл- парти шик

Мини роклята винаги изглежда добре за бизнес коктейлно соаре. Ако ще ходите на някое много тежкарско място, обединете малката си кокетна рокля със супер луксозно палто. (В крайна сметка това е средата на зимата.)

Безплатният бар

Ще имате едно от тези работни коледни партита, което ще е с безплатен бар. Ако просто знаете, че ще свършите малко (или много) по- зле и ще си пийнете, то облечете рокля. Стойте настрана от панталоните и циповете, които в крайна сметка само ще изпробват вашето търпение всеки път, когато посетите тоалетната. Една розова искряща рокля ще е перфектна и винаги ще носи в себе си весело настроение.

Супер официална вечеря

Поздравления, някой се справя добре! Не вадете старата си абитуриентска рокля, покажете им коя сте с луксозна смокинг рокля. Всички харесваме коледни тъкани като пайети и кадифе. Добавете красив колан, за да завършите тоалета.

Партньорът

Вашето гадже или приятел ви кани на парти от работата си. Трябва да изглеждате горещи, но и достатъчно достойни за уважение, за да му спечелите точки пред колегите и шефовете. Това е моментът да облечете миди роклята. Тя ви дава форма, дължина, а също и завършеност. Контрастирайте с яке от изкуствена кожа, за да добавите повече блясък и сте готови за партито. Наистина е толкова просто.

About Author

admin