Моден тапет 2020

По време на ремонта в кухнята, всеки детайл е важен: от пода до полилея. Ако обаче рядко обмисляме нещо под краката и над главите си, декорът на стените веднага хваща окото.

Ето защо, ние от Obshtini.com, считаме избора на тапет за кухнята за приоритет при ремонта на тази стая. Днес разглеждаме основните тенденции в декора на стените през 2020 г.

Естествен принт

Листа, дървета, цветя и други елементи от дивата природа ще бъдат чудесен принт за тапети за дома. Дизайнерите предпочитат голям модел и неутрални тонове.

Кухня декор с природа

Въпреки това, не забравяйте, че ако сте избрали тапет с плътно принтиран печат, друг декор трябва да бъде сдържан и неутрален. В противен случай кухнята ще изглежда претрупана.

Комбинация от материали

Най-популярната комбинация от материали за декора на кухненските стени е плочки и тапети. Желателно е последните да са водоустойчиви и лесни за измиване. Понякога се използват и дървени панели. Този декор изглежда по-богат.

Течен тапет в кухнята

Стенопис – миналия век. Вместо това, течните тапети отново бързо нахлуват в модата. Те могат да се комбинират с лекота и шик с обикновени тапети и други покрития.

Геометрични модели на тапети

Голям модел е особено подходящ за малка кухня. Така визуално разширявате пространството. Симетричните геометрични фигури ще направят пространството по-интересно.

Минимализъм тапет

Наред с това, такъв модел ще добави стил във вашата кухня и ще придаде по-модерен вид. Не е необходимо да избирате модел с фигури с остър ъгъл. Има много опции.

Комбинация от стилове

Може да имате кухня в минималистичен стил.

Тапетът с геометрични форми, въпреки сдържания стил, върви добре с цветя, статуетки, къдрави мебели и други предмети на декора. Те се допълват взаимно.

Сигурни сме, че тенденциите през 2020 г. ще останат актуални за дълго време. Така вашата кухня ще бъде стилна и уютна.

About Author

keiti