Мъжки характер в мебелите

Интериорът до голяма степен отразява чертите на характера на хората, които живеят в него. Флегматичните хора създават спокойно, удобно гнездо за себе си. Холерикът, напротив, е склонен към изразяване. Заслужава да се отбележи, че не само мебелите, но и пода налагат своите отпечатъци, върху интериорния дизайн. Разберете и какво е извозване на стари мебели.

 

Представете си стая с розови тапети, флорални постелки и дантелени завеси. Едва ли може да е мъжка спалня. Изобщо не е необходимо стаята на жената да изглежда като стаята на кукла Барби. Едно е сигурно: стаята ще бъде декорирана в топли, флорални тонове. Женските интериори обикновено се стремят към хармония.

 

Жилището на човека е царството на твърди конструкции и остри ъгли. Монолитни конструкции, твърди и суровини, като например неполиран камък, който често се използват в мъжките интериор. В мъжкия свят цари опасност и ловните инстинкти надделяват!

 

Като имаме предвид горното описание, можем да кажем, че „романският“ стил е мъжки стил. Именно той се характеризира с комбинация от брутални форми с помпозност.

 

Високотехнологичният интериор е друг избор за мъжете. Всички тези екстравагантни дизайни, привидно крехки на външен вид, създават впечатление за опасност. Жените в такава среда се чувстват несигурни. Но мъжете, напротив. Те се чувстват господари на ситуацията и изпитват повече енергия и сила.

 

Още една особеност има тук. Всичко винаги работи. Всичко, което се намира в интериора, винаги е изключително функционално и работи безупречно: вратите се държат, рафтовете се отварят, колелата се въртят.

 

Класическият стил е знак за стабилност и просперитет. Следователно, той е и изключително популярен стил за мъжки интериор.

About Author

keiti