Почистване на мъртво тяло

Почистването след труп е  необходимо веднага след откриването на мъртво човешко тяло в помещение. Съгласно инструкциите се изисква незабавно да се отворят всички източници за чист въздух, осигурявайки циркулация на въздуха.

Това ще помогне само до 2 часа след смъртта, ако трупът е открит след това, тогава незабавно поръчайте почистването на трупа в стаята, без да отлагате дори и минута!

Почистването след трупа е:

сложна дейност по почистване в апартамента;

измиване и дезинфекция на стъкла и врати;

дезинфекция;

обезмирисяване;

общо почистване;

мебели за химическо чистене;

използване на химикали.

Много е важно да знаете, че всички методи, използвани в почистващата компания сдружение Костови, са безопасни както за хора, така и за животни, растения, а също така не развалят мебели и уреди.

От нашата фирма kostovi също разбират, че това е ужасна трагедия и винаги неочакван удар. Ето, защо се изчислява ценовата листа за почистване след трупа на достъпна цена.

Повече за Цени за почистване на апартамент и дезинфекция може да разгледате и в официалната страница на сайта: kostovi.bg

Почистване на апартамента след смъртта

Почистването на апартамент след смъртта е важен набор от санитарно-хигиенна работа, насочена към предотвратяване на разпространението на вредни и токсични вещества след отстраняването на тялото. Това са следните произведения:

Бързо отстранете трупните отпадъци;

Околната среда на заразената зона;

Използването на специални средства за убиване на бактерии;

Окончателно почистване на апартамента след работа.

Почистване на апартамента след смъртта на човек:

Според всички санитарни стандарти работи с употребата на препарати се извършват ясно и съгласно предвидените разпоредби. Те не са вредни за здравето, ако са изпълнени всички изисквания. Следователно почистването на апартамента след смъртта на човек не е опасно за другите и околната среда като цяло.

Може да поръчате почистване на апартамента след смъртта в специална форма на уебсайта на почистващата компания или като се обадите в Сдружение Костови.

About Author

keiti