Правила за избор на перфектната рокля

Правила за избор на перфектната рокля

Как да изберем рокли ако сме дама с пълна или тънка талия, ако сме висока или ниска жена?

Роклята е една от привилегиите на дамската мода. Някои от представителките на нежния пол са напълно доволни от фигурата си и с помощта на този тоалет могат да скрият недостатъците и да се подчертаят достойнствата си.

Преди да отидете на пазар, трябва да знаете каква рокля ще седи перфектно и как да направите модела й неустоим по тялото си. Между другото, най-добрият помощник в тази насока, може да откриете на адрес: магазинът за дамски рокли онлайн.

Рокли за великолепни дами

Прегърбените жени с обемен бюст и бедрата трябва да изберат рокли с меки и падащи материи. Този тоалет визуално ще дръпне силуета и ще направи всяка жена по-изтънчена. Трябва да се избягват големите или твърде малки щампи. Предимство се давя на по-дълбоките успокояващи цветове.

Най-добре е да се завърши фигурата с рокля тип туника рокля без ниска продължителност на кръста. Моделът три четвърти винаги прави жените по-слаби. Трябва и да се избягват плътно прилепнали рокли с фини материи.

Рокля тип „прегърни ме“

Момичетата с малки гърди и стройни бедра, изглеждат женствено и секси в модели, които се прихлупват на бюста като прегръдки. Идеални за рокли в този случай са материи от прозрачни, фини платове, средната продължителност и високата талия. Най-добре е да купуват рокли в пастелни нюанси с ярки вложки в зоните, които трябва визуално да бъдат уголемени. За модели прегърни ме най-подходящата рокля е с волани, къдри, къдрички, дантели и тъкани материи. Не е необходимо да се спрете на избора на рокля с дълбоко деколте, по-добре го оставете на гърба.

Рокли за високите лейди

Високите момичета отговарят на дълга рокля и големи модели. За да се облечете добре трябва да изберете аксесоари под формата на шал или големи мъниста, за да направите визуално по-кръгла фигурата. Също така дрехата може да се носи като риза, която визуално съкращава силуета.

Рокли за жени с малък ръст

Късите рокли са подходящи за жени с малък ръст. Те ще максимизират линията на краката. При ниски момичета изглежда добре рокля с асиметрична кройка. Трябва да се избегнат дълги рокли, аксесоари и големи плътни материи, обувки с клиновидни токчета.

Правилно избираната рокля ще направи своята притежателка красива и уникална!

About Author

keiti