Топ 3 въпроса в избора на бебешки детски колички

Според най-новите статистики става видно, че всяка година по пътищата броят на потърпевши на пътни транспортни произшествия нараства. Така според най-скорошни статистики 35 000 американци умрат на пътя на година. Вие не трябва да бъде един от тях. Столче за кола и безопасността на автомобила са част от програмата за насърчаване на най-добрите практики за семействата.

Както родителите на няколко деца, вие имате възможността да избирате между широка гама двойни колички, за да имат най-доброто децата ви и безопасно и нормално да израстват. От А до точка Б, а може би и на точки C, D, Y, и Z по протежение на пътя вие спокойно може ад се придвижвате с бебешки колички. В резултат на това е невъзможно да не се научите на някои неща по пътя. Двойните колички са малко по-сложни, отколкото единичните колички, тъй като са склонни към повече тежест и имат повече движещи се части, така че е важно да се мисли малко повече за това, което искате, преди да се изразходвате парите на един път.

  1. Когато искаме бебешка количка „рамо до рамо“ или „тандем количка“

Този въпрос е добро начало, тъй като буквално определя каква да бъде вашата количка ще изглежда и какво ще можете да правите с него. Рамо до рамо количките са с по-чест дизайн и предлагат предимство да осигуряват повече пространство за всяко дете, по-добра видимост за всяко дете и дизайн, който осигурява повече място за съхранение и значително по-голяма стабилност, когато сте в движение. Като цяло те са предпочитан дизайн за по-голямата част от родителите и това е отразено за хора с опит с децата. Добър пример за висока проходимост количка са моделите Близнак.

Добре е да предвидите къде повее ще използвате двата различни модела двойни колички. Едните тип рамо до рамо ще създават повишена затрудненост ако трябва да преминавате през единични врати. В другия вариант, ако използвате бебешка количка стил тандем, то трябва да предвидите товаримостта и по време на пазаруване, например.

  1. Колко е високо и тежко детето

Развитието на децата прави голяма разлика в избора на двойна количка. Ако вие искате да бъдете наясно с максималното тегло и минимална възраст трябва да съобразите и препоръките на всяка количка. Това е особено ключов момент, когато пазарувате колички предназначени за превоз на новородени, тъй като не всички двойни колички са новородени са точното предложение за всеки.

От друга страна, колички с повече разделения са склонни да бъдат по-дълги и по-обемисти, така че има компромиси, които ще трябва да се вземат предвид при закупуване двойна количка.

  1. Колко лесно се движи количката

Този въпрос е този, който не е достатъчен и невинаги показателен за родителите, но това е толкова важно, колкото и всяка друга тема. От значение е колко маневрена е количката за родителя, защото колкото по-здрави са колела, толкова и ще са по-предназначени да продължителна употреба.

Научете повече за най-новите модели детски и бебешки колички.

About Author

keiti