Топ 8 студентски идеи по преместване и опаковане

Докато сте студент местенето от едно място на друго може да ви се струва истинско приключение, то с годините тези неща идват прекалено в повече.

И все пак, ако искате да се квалифицирате като „преместване в ново жилище“, то обикновено не се нуждаете от услугите на професионалисти, което не означава, че ще е по-лесно. Преместването в колеж (или дори изместване от живеещи на територията на колежа за живеене на територията на колежа) е толкова стресиращо като всяко отстраняване. В действителност, това понякога може да е дори по-скоро „шок“ за учениците, които в крайна сметка трябва да отидат в колеж и да започнат свой собствен живот.

Както бе споменато по-рано, най-вероятно няма да има нужда един фирма под наем и най-вероятно няма да се нуждаят услуги по преместване. Въпреки това, определено трябва да сте организира, когато опаковате нещата си преди заминаването в колеж.

Ето някои от нещата, които трябва абсолютно да се имат предвид, когато се преминава през този процес „местене“.

  1. Започнете рано – веднага след като получите отговор от университета, започне да търси място за живеене. Най-общо казано, първокурсниците живеят в стаите, предлагани от университета на територията на колежа. Те са наричани общежития. Въпреки това, трябва да бъдете подготвени за разстоянията до колежа, това кога започва втората година на обучение и най-вече какво може да ви очаква на новото място. С KOSTOVI.BG може да организирате всичко.
  2. Организирай опаковане – едва ли ще ви трябват много неща в колежа. Все пак, имайте предвид факта, че най-вероятно ще прекарате най-малко няколко месеца далеч от дома, така че не забравяйте да вземете всичко, което ви трябва с вас.
  3. Също така, уверете се, че неслучайно опаковате каквото и все пак искате. В действителност, се уверете, че процедурата опаковка е толкова организирана, колкото е възможно, тъй като това ще ви помогне да разопаковате по-бързо. Както по-късно ще видим, на първия ден ще сте доста напрегнати и последното нещо, което ви трябва е планирате кутии, чанти и багаж в средата на вашата стая в общежитието.
  4. Пригответе си дрехите по организиран начин. В повечето от случаите, разопаковане неправилно отнема доста време и може да бъде изтощително. Опаковайте дрехите за топло време и за студени атмосферни условия. Добре е да организирате правилно в гардероба.
  5. Не е нужно да носите целия си гардероб, седем чифта високи обувки, 8 чифта дънки и 3 зимни палта. Вие не се нуждаете от много други неща на територията на колежа, както и (в това число и оформяне инструменти / продукти и пр.). Най-общо казано, бъдете разумни и не си позволявайте да 3 пъти повече багаж, само защото „може да се наложи да го използвате“. Вижте и за почистване на мазета и тавани.
  6. Да си купите прибори за готвене и хранене, съвсем не означава, че ще станете майстор готвач в колеж, но е в състояние да се откаже от някои храни, които не са съвсем здравословни. Плюс това, готвенето на собствена храна (когато това е възможно) е по-здравословно и по-икономично като алтернатива от множество заведения и ресторанти за бързо хранене.
  7. Донесете „домашни“ неща. Вие не може да реализирате своя нов дом, но и да опаковате някои неща, за да подобрите интериора и те да ви напомнят за вашата стая. Например, една снимка на вас и приятелите от гимназията или снимка на вас и вашето семейство наистина може да се затопли обстановката в общежитието и да накара да не се чувствате така „самотни“ на моменти.
  8. Носете си забавление. Дали това ще бъде социалната видеоигра на лаптоп и телевизор, или стереоуредба, вие избирате. Ако искате да играете видео игри, предвидете си конзола. Тези неща обикновено привличат приятелите като магнит и също ви осигуряват един евтин начин на забавление в скучните неделя вечер.

About Author

keiti