4 съвета за професионалисти, които важат за години

Нашите фитнес съвети за работещи хора ще ви помогнат да останете активни по време на работа цял ден. Те са идеални за работа при мъже и жени, които не искат да работят във фитнеса. Повечето работни хора разходват седмицата на бюро и за упражнение остава твърде малко време.

По времето, през уикенда те са или твърде уморени, за да посетят фитнеса или имат други въпроси с приоритет. При такъв сценарий, вашето здраве е най-голямата жертва и освен, че може да бъде изложено на риск от хронични заболявания и състояния, то ще доведе и до прекомерно затлъстяване. Помислете за някои от ползите, които сами може да доставите на вашия организъм.

Фитнес съвети за работещите хора могат да помогнат да останете във форма, без да се налага да пропуснете работа.

Възползвайте се от вашето време за пътуване

Много от работещите мъже и жени трябва да пътуват няколко километра, за да стигнат до своите работни места. Това е потенциално време, което може да се използва продуктивно. Ако вашето работно място не е твърде далеч може да искате да помислите за каране на велосипед или ходене пеша. Разбира се, за целта ще трябва да напуснете малко по-рано, но тренировката рано сутрин, без да прекъсване ще се отрази благоприятно. Алтернативно, ако е възможно, също така може да ходите на работа и да даде постигнете тласък в метаболизма за целия ден.

Предпочитате да стоите далеч, колкото можете

Това може да е малко трудно, но едно изправяне всъщност изгаря повече калории, отколкото да седите. Нещо повече, повдигайки се редовно осигурявате правилното приток кръв през тялото, в сравнение с това в седнало положение по цял ден.

Не си губете обедната почивка

Всички работни места на пълно работно време имат обедни почивки за служителите и повечето професионалисти в крайна сметка разходват това време в заседяване. Можете да отидете в близкия парк за разходка по време на обедната почивка и да ядете сандвич по пътя. От друга страна, ако вашето работно място има пространство, може да организирате тенис на маса или билярд за служителите. Така ще намалите напрежението, а това осигурява забавни време с умерени упражнения.

Дръжте ленти за тренировки в бюрото си

Резистентностните ленти са страхотни за бързи тренировки и осигуряват алтернатива на тежести. Можете лесно да запазите един чифт в бюрото си и да ги използват по време на почивките за двете си ръце и крака. Те са лесни за разтягане и съхранение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About Author

keiti