5 причини да посетите Дубай

За много туристи Dubai звучи екзотично и скъпо приключение, а може би и може да бъде описан като такова, нищо, че всичко зависи от това, което прави своя опит. Какво може да очаквате от тази луксозна част от Азия, научете сега:

  1. Пазаруване

Пазаруването е само една от многото причини да посетите Дубай, но ако сте там, не пропускайте да посетите мол аквариум Dubai Mall Aquarium. Пазаруването в Дубай е като никое  друго, търговците могат да бъдат еднакви, но опитът им е невероятен. В Souk Madinat, се намират реалните пътища, които могат да ви донесат с един магазин много повече приятни усещания.

  1. Евтина храна

Хората ходят до дубай почивка  заради лукса на всичко това, но някои от тях знаят за най-добрата храна в един от най-бедните квартали. На Al Dhiyafah Road може да се насладите на улицата с места като Ливан, Иран и Индия.

  1. Топлото време

Климатът е друга достатъчно основателна причина да организирате екскурзии дубай . Той остава умерено и топъл и може да бъде страхотно време за почивка дори през студените европейски месеци. Al Mamzar е чудесен плаж, но ако имате късмет можете да успеете да получите място сред някои хотелски пясъци в дубай хотели.

  1. Изкуствените острови на

Като екстремна проява на богатство, Дубай има офшорен проект, в който са създали изкуствени острови в чудна форма, разположени край бреговете. Първият е във формата на палма, а вторият е по-добре позната и се нарича „The World“. Ако имате достатъчно пари, можете да видите оферти дубай или да си купите цяла „страна“.

  1. Модерна архитектура

Архитектурата в Дубай е като проява на нова и модерна архитектура. The Burj Al Arab или Бурж Дубай, е не само архитектурен шедьовър, но най-високият хотел в света. Ако нямате страх от височини може да погледнете панорамата от най-високия етаж. Бурж Дубай е поредната причина да посетите Дубай и не забравяйте да видите Бурж Дубай през нощта и да отседнете в хотел .

About Author

keiti