Компании предлагащи нискотарифни полети

Купуването на самолетни билети през интернет стана много популярно. Освен, че по този начин имате възможност да спестите една не малка сума пари, вие спестявате и ценно време. Има специално изградени сайтове за самолетни билети чрез които може да проверите цените за съответната дестинация и съответно ако желаете – да закупите билет. Използвайте този вариант защото е наистина много удобен. Ако досега сте купували билет от гише точно преди полет, в тази статия ще разберете защо това не е изгодно.

За да взимате всеки път евтини самолетни билети, винаги резервирайте по-рано. Обикновено под по-рано се има предвид от 2 до 4 месеца. Цените на билетите тогава са значително по-евтини. Сравнявайте офертите онлайн и чак тогава преминете към закупуване на билет. Този дълъг период предварително закупуване на билет е най-подходящо за хора които отиват на почивка. Но също така и за хора пътуващи по работа и знаещи точния ден в който ще заминават.

Ако се интересувате от самолетни билети цени, освен чрез сайтовете за целта, вие може да спестите пари и по друг начин. Много превозвачи предлагат карта за лоялни клиенти разбира се тя е най-изгодна за хора които пътуват много често. Но все пак е добре да знаете, че съществува и тази възможност.

Когато комбинирате няколко опции, то цената на билета спада драстично. Още повече ще падне ако заложите на предлаганите нискотарифни полети – те разбира се са значително по-евтини ако искате да заложите на хубаво прекарване на вашата семейна ваканция, отколкото на това колко „звезден” е самолета. Трябва да уточним за много хора които имат погрешно мнение за нискотарифните компании – такива са не защото предлагат некачествена услуга (а дори напротив), а защото лишат своите клиенти от някой екстри които иначе биха получили в скъпите полети. По този начин те спестяват пари и това се отразява на цената на вашия самолетен билет.

About Author

petrov